Υλικά
300 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
Στη μύτη του κουταλακιού σόδα μαγειρικη
2 κουταλιές ηλιέλαιο
1 βανίλια λίγη κανέλα
1 κουταλιά ζάχαρη και αλεύρι κόκκινη φαρίνα όσο χρειαστεί…
Εκτέλεση
Διαλύω την σόδα στο πορτοκάλι ριχνω τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο την κόκκινη φαρίνα να γίνει ένας χυλός μέτρια ρευστός… ρίχνω κουταλιές σε τηγάνι με καυτό ηλιέλαιο σε μέτρια θερμοκρασία… τα τηγανίζω και από τις δύο πλευρές…
τα σερβίρω με μέλι και κανέλα αλλά μπορούμε να τα σερβίρουμε με ό,τι άλλα υλικά θέλουμε όπως μερέντα η ζάχαρη κανέλα η πετιμέζι η σουσάμι μέλι και ό,τι άλλο μας αρέσει
Η Συνταγή είναι της κας Φιλιππα Κουλουρη