Υλικά:

60 γραμμάρια κορν φλάουρ
700 γραμμάρια γάλα
100 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και Nutella)
Πραλίνα φουντουκιού επιπλέον για το γαρνίρισμα
Φουντούκια ή αμύγδαλα ψιλοκομμένα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κορν φλάουρ και το γάλα. Ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα για να μην σχηματιστούν σβόλοι.
Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα.
Σιγά σιγά το μείγμα θα αρχίσει να πυκνώνει και να αποκτά την υφή πουτιγκας.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την πραλινα φουντουκιου nutella και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι εως ότου πήξει η κρέμα,
Τοποθετούμε σε μπαλάκια αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμαρουμε, Στην Συνέχεια προσθέτουμε απο πάνω πραλινα και ψιλοκομμένα φουντούκια η Αμύγδαλα.

Η Συνταγή είναι της κας Geri Dako