Ριγκατόνι με κιμά και μανιτάρια

Υλικά

300 g ριγκατόνι
100 gr παρμεζάνα
120 γραμμάρια μαγειρεμένο ζαμπόν
50 ml κρέμα μαγειρέματος
300 γραμμάρια μανιτάρια
200 g κιμά
είδος κρομμύου
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1 από 5
Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι σε δύο κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και στη συνέχεια
σοταρετε και τον κιμά

Βήμα 2 από 5
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε με το καπάκι για 10 λεπτά.

Βήμα 3 από 5
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά al dente, στραγγίξτε και ρίξτε τα στο ταψί μαζί με το μείγμα μανιταριών και το ζαμπόν.
Προσθέστε το μαγειρεμένο ζαμπόν και το μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4 από 5
Τέλος προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε τα πάντα.

Βήμα 5 από 5
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε !

Καλή Επιτυχία