Ριγκατόνι με κιμά και μανιτάρια
Υλικά
300 g ριγκατόνι
100 gr παρμεζάνα
120 γραμμάρια μαγειρεμένο ζαμπόν
50 ml κρέμα μαγειρέματος
300 γραμμάρια μανιτάρια
200 g κιμά
είδος κρομμύου
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1 από 5
Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι σε δύο κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και στη συνέχεια
σοταρετε και τον κιμά
Βήμα 2 από 5
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε με το καπάκι για 10 λεπτά.
Βήμα 3 από 5
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά al dente, στραγγίξτε και ρίξτε τα στο ταψί μαζί με το μείγμα μανιταριών και το ζαμπόν.
Προσθέστε το μαγειρεμένο ζαμπόν και το μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4 από 5
Τέλος προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε τα πάντα.
Βήμα 5 από 5
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε !
Καλή Επιτυχία