Ρολάκια απο μοσχάρι, ζαμπόν και μοτσαρέλα

Συστατικά

8 φέτες Μοσχαρίσιες φέτες (στρογγυλές)
8 φέτες Ζαμπόν μαγειρεμένο
200 γρ μοτσαρέλα
Σάλτσα πέστο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σέλινο ψιλοκομενο
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Φασκόμηλο
Μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Η προετοιμασία των ΡΟΛΩΝ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ είναι πραγματικά γρήγορη και εύκολη.
Σε δύο στρώσεις μεμβράνης βάζουμε τις φέτες μοσχαριού, και τις χτυπάμε πολύ απαλά με τη βοήθεια ενός σφυριού κρέατος ή εναλλακτικά ενός πλάστη.
Φτιάχτε φέτες πάχους 2 mm η καθεμία αλείφετε με ένα κουταλάκι του γλυκού πέστο, τοποθετείτε από πάνω μια φέτα ζαμπόν και ένα παραλληλόγραμμο μοτσαρέλα. Ρολάρουμε το κρέας και κλείνουμε την άκρη με μια οδοντογλυφίδα για να μην βγει η γέμιση κατά το ψήσιμο.

Φτιάξτε την σάλτσα με σέλινο, καρότο και κρεμμύδι.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και ροδίζετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Αλευρώνουμε τα ρολά, αφαιρούμε το περιττό αλεύρι και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Τα ροδίζουμε από όλες τις πλευρές και προσθέτουμε το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοολούχο μέρος, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα φύλλα φασκόμηλου. Σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, χρησιμοποιώντας λίγο νερό αν χρειάζεται, για άλλα
15 λεπτά.

Σερβίρετε τα και πασπαλίζετε με τη μαγειρική σάλτσα και τα τρώτε ζεστά συνοδεύοντάς τα με φρέσκια σαλάτα ή πατάτες φούρνου.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣπανακοκρεμυδοτηγανίτες
Επόμενο άρθροΓιουβέτσι με λαχανικά