Υλικά:

2.5 φλιτζάνια νερό
1 κούπα μικρή ρύζι
1 πρέζα αλάτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φακελάκι βανίλια
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 κρόκος αυγού
1 κουταλιά της σούπας βιταμ
Κανέλα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Βάζω σε μια κατσαρολα το νερό μόλις πάρει βράση ρίχνω το ρύζι και μια μυτιά αλάτι.
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και αφηνω να παρει μία βραση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά τον κρόκο του αυγού με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε λίγο από το ζεστό ρυζόγαλο στο μείγμα με το αυγό,
ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με μια κουταλια βιταμ.
Μαγειρεύουμε το ρυζόγαλο σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πήξει και να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
Αφήνουμε το ρυζόγαλο να κρυώσει ελαφρώς πριν το σερβίρουμε σε μπολ. Πασπαλίζουμε με κανέλα και απολαμβάνουμε.

Υπέροχο.Καλη συνέχεια σε όλους!!!

H Συνταγή είναι της κας Marieta Maria Kouriantaki