Σαρμαδάκια με φρέσκο ​​λάχανο και κοτόπουλο!

Ένας απροσδόκητα καλός συνδυασμός! Δοκίμασέ το!

Υλικά:

Ένα μικρό λάχανο
500 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλου
μπαχαρικά-αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι
3 αυγά
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουτ μουστάρδα Ντιζόν

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε πλένουμε και ζεματάμε τα φύλλα
κόβουμε μικρά κυβάκια το κοτόπουλο και αφού το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίσει.
Το κοτόπουλο καρυκεύεται με μπαχαρικά. Πάρτε ένα φύλλο λάχανου, βάλτε λίγο από το κρέας σε αυτό και τυλίξτε το. Βάζουμε τα σαρμαδάκια σε ένα ταψι.

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο στο κάτω μέρος και στην κορυφή.

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια, φτιάξτε την επικάλυψη των αυγών, της κρέμας γάλακτος και της μουστάρδας. Απλώνουμε ομοιόμορφα από πάνω και επιστρέφουμε στο φούρνο για ψήσιμο. Στο τέλος, άναψα από πάνω το γκριλ να παρουν χρώμα.


Θα δοκιμάσω περισσότερες επιλογές με αυτή τη συνταγή. Μπορεί να γίνει με σάλτσα ντομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άλλο κρέας. Προσθέστε μανιτάρια ή κόκκινη πιπεριά. Η γέμιση Cheddar θα του ταιριάζει πολύ, αλλά εγώ δεν το έκανα.

Καλή Απόλαυση