ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
150 γραμμάρια παχιά κρέμα*
200 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
80 γραμμάρια ζάχαρης
125 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε την κρέμα, τη ζάχαρη και την καρύδα, σχηματίζουμε μικρούς ράβδους βάλτε σε ενα ταψάκι και αφήνουμε να κρυώσουν τουλάχιστον 5 ώρες.
Στη συνέχεια, λειώστε τις σοκολάτες και επικαλύψτε τις ράβδους καρύδας, τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Απολαύστε το!
Παχια Κρέμα
Βράσε 2 φλιτζάνια καλό βούτυρο (χωρίς αλάτι) με 1 φλιτζάνι πλήρες γάλα και αμέσως μετά χτύπα τα στο μπλέντερ για 5 λεπτά.