Σούπερ αφράτο κέικ με chips σοκολάτας

Advertisement

Υλικά

5 αυγά,
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 φάκελο στεβια.
240 γραμμάρια γάλακτος σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας Μπεικιν παουντερ
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη καρύδα
μερικά τσιπ σοκολάτας.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά ,ε ένα μιξερ χειρός να αφρίσουν, προσθέτουμε βανίλια και στεβια.
Συνεχίσουμε και ρίχνουμε την σκόνη γάλακτος και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τέλος ρίξτε το μπεικιν και πάντα χτυπώντας.
Πρόσθεσα επιπλέον 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη καρύδα και αρκετα τσιπ σοκολάτας.
Λιπάνετε σε μια απο αποσπώμενη φόρμαψ(τσερκι) σε διάμετρο περίπου 20 cm και ρίξτε το παρασκεύασμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 35 έως 40 λεπτά
Το ανοιξα το κέικ απο την φόρμα και το άφησα ανάποδα γι ‘αυτό και τα chips τα λιωμένα αρχισαν να ρεουν προς την κορυφή
του κέικ…..Σούπερ αφράτο !!!!!

Καλή Επιτυχία

Advertisement