Σπανακοτυρόπιτα σε ρολό

Advertisement

Συστατικά:

500 g φύλλα κρούστας
500 γραμμάρια τυριού φέτα
500 γραμμάρια σπανάκι
5 αυγά
50 ml γιαούρτι
50 ml λαδιού
5 κουταλιές κόρν φλαουρ
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Παρασκευή:

Βάλτε τυρί, αυγά, γιαούρτι, λάδι, κορν φλαουρ σε ένα κατάλληλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
Αφήστε λίγο το μείγμα στο πλάι για να επικαλύψετε τα χόρτα στο εξωτερικό και μετά προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι.
Πάρτε ένα φύλλο, επικαλύψτε την λίγο με λάδι και μετά βάλτε ένα άλλο φύλλο πάνω της.
Στη συνέχεια, τακτοποιήστε μέρος του μείγματος, τυλίξτε και τοποθετήστε το σε ένα ταψί.
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαντλήσετε το φλοιό και το μείγμα.
Πριν το ψήσιμο, επικαλύψτε την πίτα με ένα μέρος του μείγματος που αφήσατε στην άκρη. Ψήστε στους 220 ° για 30-40 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του φούρνου.

Καλή Επιτυχία

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement