Σπανακόκεφτες🌱

Υλικά

300γρ. σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 αυγα
αλεύρι στο μάτι
1/2 κουπα τριμμένο κίτρινο τυρί
1/2 κουπα θρυμματισμένο τυρί φέτα
φρέσκο ​​κρεμμυδάκι πολτοποιημένο
άνηθο
λάδι τηγανίσματος
Φρέσκο κρεμμυδάκι με γιαούρτι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Αλατίζουμε ελαφρά το σπανάκι και το σφίγγουμε με τα χέρια μας για να βγάλει λίγα από τα υγρά του και να μειωθεί ο όγκος του.
Στραγγίζουμε καλά το σπανάκι και προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με όλα τα υλικα και ανακατευουμε.
Λαμβάνεται μια κολλώδης ζύμη. Με δύο κουταλιές έριξα σε τηγάνι με καυτό λάδι και έδωσα σχήμα κεφτέδες.
Τηγάνισα μέχρι να ροδίσουν. Το σέρβιρα με γιαούρτι με κρεμμύδι μέσα.

Καλή Απόλαυση Stanislava Filipova

 

Προηγούμενο άρθροΜπουγιουρντί…Μου αρέσουν τα πιάτα με φέτα. Είναι τόσο ελληνικά για μένα.
Επόμενο άρθροΜπάλες τυριού…είναι ελαφριές και πολύ νόστιμες.