Υλικά
600 γρ. ζάχαρη
250 ml νερό
Φλούδες από 2 λεμόνια
600 ml χυμό λεμονιού, σουρωμένο
Εκτέλεση
Βράζω τη ζάχαρη με το νερό και τις φλούδες λεμονιού σε μια κατσαρόλα, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αφήνω το σιρόπι να κρυώσει και αφαιρώ τις φλούδες λεμονιού.
Προσθέτω τον σουρωμένο χυμό λεμονιού και ανακατεύω καλά.
Γεμίζω μπουκάλια με τη συμπυκνωμένη λεμονάδα και τα κλείνω καλά.
Διατηρώ τα μπουκάλια στο ψυγείο για έως και 3 μήνες.
Για να σερβίρω, βάζω 1 μέρος συμπυκνωμένη λεμονάδα και 3 μέρη νερό.
Η Συνταγή είναι της κας Βάσω Χατζηιωαννίδου