Συκωτάκια κοτόπουλου με σάλτσα.🔥

✅Υλικά:

500 γραμμάρια συκώτι κοτόπουλου,
30 γραμμάρια μπέικον
2 κρευμύδια
μερικά κομμάτια μπέικον (θα δώσει στο συκώτι ζουμερό),
πιπέρι,
αλάτι,
σπόροι κύμινου,
αλεύρι,
ένα λίτρο ζωμός κότας,
μαντζουράνα.

✅Μαγείρεμα:

Αρχικά, ας προετοιμάσουμε όλα τα συστατικά για περαιτέρω εργασία.
Κόβουμε το συκώτι σε μερίδες, όχι πολύ μεγάλα, ψιλοκόβουμε το μπέικον, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Βάζουμε ελαχιστο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε πρώτα το μπέικον.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πιπέρι και το αλάτι, ρίχνουμε το κύμινο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει.
Μεταφέρουμε το συκώτι μαζι με το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το αλεύρι, ρίχνουμε το ζωμό κότας.
Σιγοβράζουμε κάτω από το καπάκι στην πιο αργή φωτιά για 10 λεπτά.
Προσθέστε μαντζουράνα.

Μεταφέρουμε το συκώτι σ ενα τηγάνι μαζί με την παχύρρευστη σάλτσα.
Τηγανίζουμε, μάλλον απλώς το ζεσταίνουμε μόνο για 3 λεπτά και μπορείτε να τους καλέσετε όλους στο τραπέζι.
Σερβίρετε συκώτι κοτόπουλου με πουρέ πατάτας ή λευκό ρύζι.

Καλή όρεξη!❤️

Η Συνταγή είναι της Gulya Gladkih

Προηγούμενο άρθροΧιονούλες Πορτοκαλιού…έχουν γίνει φανταστικές
Επόμενο άρθροΟμελέτα πατάτας…μπορείτε να ταΐσετε όλη την οικογένεια με αυτό!