Συστατικά
1 φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
2 αυγα
3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1/2 κγ αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι ζαχαρωμένα κεράσια κομμένα στην μέση
Χρωματιστά κουφετάκια για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Ζάχαρη άχνη προαιρετική

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ μίξης, χτυπήστε βούτυρο κρέμα, καστανή ζάχαρη, και αυγά μέχρι να γίνει μία απαλή κρέμα.
Σε ένα χωριστό μπολ, συνδυάστε το αλεύρι, το μπεικιν παουντερ, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε καλά.
Σταδιακά προσθέστε τα ξηρά συστατικά στην κρέμα. Χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί.
Καλύψτε τη ζύμη και βάλτε στο ψυγείο για 1 ώρα
Αλευρώστε ελαφρά μια καθαρή, επιφάνεια για να απλώσετε τη ζύμη.
Ανοίξτε με ένα πλάστη την ζύμη σε πάχος 1/2 εκ.
Χρησιμοποιήστε την κούπα καφέ για να κόψετε τη ζύμη.
Τοποθετήστε τους κύκλους των μπισκότων σε μία λαδόκολα
Τοποθετήστε το μισό κεράσι στο κέντρο κάθε μπισκότου. Πασπαλίστε εάν έχετε χρωματιστά μπισκοτάκια.
Ψήνουμε 10 με 12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να σκληρύνουν.
Βγάλτε τα μπισκότα να κρυώσουν και ελαφρά πασπαλίστε με ζάχαρη σε σκόνη.

Καλή Επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΗ Κολοκυθόπιτα της Αναστασίας
Επόμενο άρθροΚαθαρίστε τις ράγες της μπαλκονόπορτας, εύκολα και γρήγορα, με 1 υλικό που έχετε στη κουζίνα σας