Τηγανόψωμα🥞🥞🥞

Σήμερα θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια συνταγή για τηγανόψωμα και τρώγονται με όλα 🥣🥣🥣

Συστατικά:

Κεφίρ – 300 ml
Ζάχαρη – 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι – 0,5 κουταλάκι του γλυκού
Σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλεύρι – 550 γραμμάρια
Φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Παρασκευή:

Προσθέστε ζάχαρη, αλάτι, σόδα στο κεφίρ, ανακατέψτε και αφήστε το να σταθεί για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι και ζυμώστε τη ζύμη, αφήστε το για 20 λεπτά.
Χωρίστε την έτοιμη ζύμη σε 6 μέρη και ανοίξτε σε πάχος 5 mm.
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Νόστιμοοοοοο 😋😋😋

Προηγούμενο άρθροΓαύρος πλακί με ντοματούλα και ωραία μυρωδικά
Επόμενο άρθροΨωμάκια με γέμιση κεράσι