Σπαγγέτι Καρμποναρα στο Τηγάνι

Τι κάνεις με τα υπόλοιπα μακαρόνια που σου ξέμειναν. Φτιάξτε φριτάτα φυσικά!

Συστατικά:

μπολ με τα ζυμαρικά που περίσσεψαν
3 αυγά
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (χρησιμοποίησα το Parmesan)
2 κσ τριμμένες φρυγανιές
ελαιόλαδο

Ψιλοκομμένο μπεικον (προαερατικά) Σοκάρετέ το λιγο πρώτα

Μέθοδος:

Συνδυάστε τα πρώτα τέσσερα συστατικά και ανακατέψτε καλά. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά

μέχρι απο κάτω να ροδίσουν και τα αυγά ψηθούν.


Μεταφέρετε το τηγάνι σε προθερμασμένο φουρνο στο γκριλ για 4 – 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.

Μεταφορά στο πιάτο σερβιρίσματος.

Προτιμώ να το αφήσω να κρυώσει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το φάω.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜουσακάς…βήμα προς βήμα για άριστα αποτελέσματα στο σπίτι.
Επόμενο άρθροΤριφτό κεικ με μαρμελάδα