Σπαγγέτι Καρμποναρα στο Τηγάνι
Τι κάνεις με τα υπόλοιπα μακαρόνια που σου ξέμειναν. Φτιάξτε φριτάτα φυσικά!
Συστατικά:
μπολ με τα ζυμαρικά που περίσσεψαν
3 αυγά
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (χρησιμοποίησα το Parmesan)
2 κσ τριμμένες φρυγανιές
ελαιόλαδο
Ψιλοκομμένο μπεικον (προαερατικά) Σοκάρετέ το λιγο πρώτα
Μέθοδος:
Συνδυάστε τα πρώτα τέσσερα συστατικά και ανακατέψτε καλά. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά
μέχρι απο κάτω να ροδίσουν και τα αυγά ψηθούν.
Μεταφέρετε το τηγάνι σε προθερμασμένο φουρνο στο γκριλ για 4 – 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
Μεταφορά στο πιάτο σερβιρίσματος.
Προτιμώ να το αφήσω να κρυώσει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το φάω.
Καλή Απόλαυση