Τορτίγιες με ζαμπόν και τυρί στο τηγάνι

Υλικά

3 αυγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
μαύρο πιπέρι
30 γρ. βούτυρο
5 τορτίγιες
90 ml. τοματοπολτός
150 γρ. ζαμπόν
320 γρ. τυρί τσένταρ
3 τεμ. τυρί

Εκτέλεση

Χτυπάμε τ αυγά σ ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Λαδώνουμε ένα τηγάνι 24 εκ. με το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα απ τ αυγά.

Στη συνέχεια βάζουμε μία τορτίγια απλώνουμε πάνω της λίγο τοματοπολτό βάζουμε 5 φέτες ζαμπόν λίγο τσένταρ και σκεπάζουμε με άλλη μία τορτίγια.

Βάζουμε πάλι λίγο τοματοπολτό τις 3 φέτες τυρί λίγο τσένταρ και σκεπάζουμε με την επόμενη τορτίγια.

Αλείφουμε πάλι τοματοπολτό και βάζουμε 5 φέτες ζαμπόν και λίγο τσένταρ.

Σκεπάζουμε με την επόμενη τορτίγια απλώνουμε λίγο τοματοπολτό άλλες 5 φέτες ζαμπόν και λίγο τσένταρ.Τοποθετούμε και την τελευταία τορτίγια

 

Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε 5 λεπτά με σκεπασμένο το τηγάνι.

Αφαιρούμε απ τη φωτιά τις τορτίγιες.Τις βάζουμε σ ένα πιάτο.Βουτυρώνουμε πάλι το τηγάνι και ρίχνουμε το άλλο μισό μείγμα των αυγών.

Αναποδογυρίζουμε τις τορτίγιες και τις τοποθετούμε στο τηγάνι.Το σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά 10 λεπτά.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!!!!Νόστιμο και λαχταριστό!!!!!!!

Καλή σας όρεξη