Τούρτα μπισκότο

Απαραίτητα προϊόντα:

60 ml. κρύο νερό
10 g ζελατίνης
300 g ξινή κρέμα ή γιαούρτι
300 γραμμάρια τυρί cottage
120 g ζάχαρης
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη βανίλιας
300 γρ. Μπισκότα

Εκτέλεση:

Διαλύστε τη ζελατίνη σε 60 ml. κρύο νερό και αφήστε να διογκωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ετοιμάστε την κρέμα με πολτοποίηση – ξινή κρέμα, τυρί cottage, ζάχαρη και ζάχαρη βανίλιας.
Διαλύστε τη ζελατίνη σε μπεν μαρι ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας κρέμα σε ζελατίνη για να εξισορροπήσουμε τη θερμοκρασία και ρίχνουμε σε ολόκληρο το μείγμα.

Σε ένα ταψί (17 cm έως 17 cm) τακτοποιήστε τα μπισκότα, κρέμα και ούτω καθεξής μέχρι να εξαντληθεί η κρέμα.
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και βάλτε στο ψυγείο για 6 ώρες. Γαρνίρετε προαιρετικά με σμέουρα και τριμμένη σοκολάτα.

Καλή όρεξη!

Find more delicious recipes here