Υλικά:

1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλάκι αλάτι
6 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 αυγά

1 Κουτί γάλα εβαπορέ
1 φλιτζάνι καρύδα τεμαχισμένο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο 165 βαθμούς C. Βουτυρώστε ένα ταψάκι 9 ιντσών.

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι.

Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας.

Προσθέστε τα αυγά ένα ένα, αναμιγνύοντας καλά μετά από κάθε αυγό.

Ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ, και μετά την καρύδα και τα αναμυγνυουμε καλά.

Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο ταψάκι.


Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 έως 40 λεπτά ή έως ότου η κρέμα έχει ψηθεί και ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κέντρο του να βγαίνει καθαρό.

Αφήνουμε να κρυώσει, και στη συνέχεια την βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν το σερβίρετε

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝόστιμο Κοτόπουλο σε λίγα λεπτά
Επόμενο άρθροΤο γκουρμέ δεν είναι μόνο για λίγους…μία βελουτέ σούπα πολύ υγιεινή…