Το πιο εύκολο Κέικ Μήλου

Συστατικά:

2 αυγα
1 & 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη
2 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
6 μεσαία μήλα Fuji
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν

Κατευθύνσεις:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, τη ζάχαρη, την κανέλα και το λάδι.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα και τα προσθέτουμε στο μπολ (ανακατευεται για να καλυφθούν τα μήλα).

Ανακατέψτε το μπεικιν και το αλεύρι και προσθέστε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά (καλύτερα με ένα πιρούνι)  μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι από τα υγρά συστατικά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ένα βουτυρωμένο  και αλευρώμενο ταψάκι 20χ30 εκ ή δύο στρόγγυλες φόρμες 15 εκ. Ψήστε για περίπου 55 λεπτά και

καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠορτοκάλι μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΗ μπουγάτσα ενός μπαμπά Ζαχαροπλάστη