Υλικά

1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1 κρεμμύδι τριμμένο
300 γρ φέτα τριμμένη
300 γρ Gouda
300 γρ κεφαλογραβιέρα
5 αυγά χτυπημένα
1/2 φλυτζάνα του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
1 ποτήρι του κρασιού γάλα
1/2 ποτήρι του νερού λάδι
1/2 ποτήρι του νερού βούτυρο λιωμένο
Βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων
Σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε πρώτα το σιμιγδάλι μετά το λάδι το βούτυρο ώστε να μαλακώσει λίγο το σιμιγδάλι….στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βουτυρώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε τρία φύλλα κάτω βουτυρωμένα, ρίχνουμε ένα μέρος από τη γέμιση.

Βάζουμε άλλα 3 φύλλα βουτυρωμένα και πάλι ρίχνουμε λίγο από τη γέμιση. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν όλα μας τα υλικά δηλ φύλλα και γέμιση.
Στο τέλος πάνω πάνω βάζουμε 3 φύλλα και αυτά βουτυρωμένα και ραντίζουμε με ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για μία ώρα περίπου στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη