Τσιζ κέικ Φράουλα

Είναι γευστικό, με μοναδική υφή και αξεπέραστη φρουτένια γεύση!!!

ΥΛΙΚΑ

1 MORFAT κρέμα [φυτική σαντιγί]
1 και μισό πακέτο μπισκότα Digestive
125 γραμ.βούτυρο,η,μαργαρίνη
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 τυρί Philadelfphia 300 γραμ.
ξύσμα από μισό λεμόνι
μαρμελάδα φράουλα.

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι η στο μπλέντερ,τα τοποθετώ μέσα στο ταψάκι που θα φτιάξω το κέικ μου και έχω λιώσει το βούτυρο το ρίχνω επάνω στα μπισκότα και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθούν .
Με την βοήθεια ενός κουταλιού το στρώνω το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Στο μπολ του μίξερ ,η σε ένα μπολ απλό αν έχετε μίξερ χειρός,αδειάζουμε την σαντιγί,προσθέτουμε και την ζάχαρη την άχνη και χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτο.
Προσθέτουμε και το ξύσμα λεμονιού και το τυρί κρέμα Philadelphia και χτυπάμε λίγο ακόμα σε χαμηλή ταχύτητα.
Στο κέντρο της βάσης μπισκότου βάζουμε 3-4 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα και την στρώνουμε ομοιόμορφα.


Απλώνουμε από πάνω και την κρέμα [πάνω από το μπισκότο κι από την μαρμελάδα]και στρώνουμε καλά την επιφάνεια .
Τέλος γαρνίρομαι με 6-7 κουταλιές μαρμελάδα φράουλα και με ένα πιρούνι σχηματίζουμε ¨¨κύματα ¨¨στην επιφάνεια της κρέμας.


Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.Αν θέλετε γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες κομμένες σε φετούλες.

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προηγούμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο Παραδοσιακό…με βελούδινη κρέμα
Επόμενο άρθροΛουκάνικα με αγκινάρες