Υλικά:
3 μικρά αυγά
500 γραμμάρια τυριά (φέτα σπασμένη στο χέρι, λίγος ανθότυρος, τριμμένο κίτρινο τυρί)
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Πιπέρι (κατά προτίμηση φρεσκοτριμμένο)
Δυόσμος τριμμένος (ή άλλο αρωματικό βότανο της αρεσκείας σας)
Αλεύρι για το πέρασμα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σ’ένα μπολ χτύπησα τ’ αυγά και πρόσθεσα τα τυριά:μπόλικη φέτα σπασμένη στο χέρι, λίγο ανθότυρο για να μη βγουν πολύ αλμυρές και τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας.
Έριξα το αλεύρι, πιπέρι και δυόσμο τριμμένο.Ανακάτεψα καλά, έπλασα τις κροκέτες και τις πέρασα από αλεύρι.
Τηγάνισα σε καυτό ηλιέλαιο, πάνω κάτω,να πάρουν ωραίο χρώμα
H συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου