Τυρόπιτα με φύλλο σφολιάτας!

ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

2 φύλλα σφολιάτας 
500 γρ. φέτα
400γρ. κασέρι και γκουντα τριμμένα
λίγο πιπέρι
3 αβγά για την γέμιση
100γρ. γάλα για την γέμιση

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Για την γέμιση:θρυμματίζουμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τη φέτα.
Προσθέτουμε τα κίτρινα τυριά, το πιπέρι, τα αυγά χτυπημένα και το γάλα και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 30×40 εκ.
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα.
Περιχύνουμε το μείγμα της γέμισης αφήνοντας 2 εκ. κενό στις άκρες τις σφολιάτας.
Κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου μέχρι να χρυσαφίσει η σφολιάτα.
Πολύ και καλή σάς επιτυχία.

Η Συνταγή είναι από την Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση