ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
2 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ήπια μουστάρδα
5 κουταλιές της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
1 μικρό σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουταλιά ξηραμένη ρίγανη
160 γραμμάρια ελαιολάδου
αλάτι πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν πλήρως.
Σερβίρετε αμέσως στην αγαπημένη σας σαλάτα ή φυλάξτε σε ένα μικρό βάζο στο ψυγείο για μεταγενέστερη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι την ‘έχετε κουνήσει καλά πριν τη χρήση.