Φιογκάκια με Κρεμμύδια και Κόκκινο Κρασί

ΥΛΙΚΑ :

3 κρεμμύδια κόκκινα
5 κουταλιές της σούπας λάδι
250 γρ. φιογκάκια ή σπαγγέτι
6 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί
μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τριμμένο σκληρό τυρί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και τοποθετήστε τα σε ένα τηγάνι με το λάδι σε χαμηλή φωτιά για να τα σοτάρετε αργά. Εν τω μεταξύ, βάλτε μια μέτρια κατσαρόλα με νερό για να βράσει και βράστε τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Όταν τα κρεμμύδια αρχίζουν να μαλακώνουν, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί και ανακατέψτε. Όταν το κρασί απορροφηθεί, προσθέστε και το υπόλοιπο κρασί.
3.Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, στραγγίστε και ανακατέψτε με τα κρεμμύδια. Πασπαλίστε με το μαϊντανό, ρίξτε τυρί και απολαύστε.

ΠΗΓΗ thehappyfoodie.co.uk

Προηγούμενο άρθροΙδιαίτερο γλυκό σοκολάτας με αχλάδι
Επόμενο άρθροΠως θα κάνετε το κουνουπίδι να αρέσει σε όλους (Νηστίσιμο)