Zαχαρούχο γάλα σε μόλις 15 λεπτά!

Συστατικά:

Γάλα – 200 g
Ζάχαρη – 200 g
Βούτυρο – 20 g

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα προϊόντα σε μια κατσαρόλα με ψηλα τοιχώματα (θα αφρίσει πολύ).
Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να πάρει μια βράση Όταν αρχίσει να κοχλάζει η φωτιά δυναμώνουμε και βράζουμε για 10 λεπτά. Θα αφρίσει πολύ. Μετά από 10 λεπτά, η μάζα θα είναι πολύ υγρή, μην ανησυχείτε – έτσι πρέπει να είναι. Σταδιακά, η μάζα πήζει καθώς κρυώνει. Αδειάζουμε σε ένα βάζο και βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά από μερικές ώρες, θα πήξει κι άλλο.

Καλή Επιτυχία!

Вероника Баликова