Χαλβάς με Ταχίνι
Συστατικά:
-180 γρ ζάχαρη άχνη
-150 γρ γάλα σε σκόνη
-250 γρ πάστα ταχίνι
-κουτάλι σκόνη κακάο
-κουταλιά πάστα ταχίνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ριχνουμε το γάλα σκόνη, ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την πάστα ταχίνι και ανακατεύουμε να παρουμε μια τριφτή ζύμη
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κακάο σε ένα μέρος του μείγματος που το βγαζετε σε ένα άλλο
ρίχνετε το κακάο ανακατευετε και Προσθέτουμε και μια κουταλιά πάστα ταχίνης
και ζυμώνουμε με το χέρι.
Στρώνουμε ένα τετράγωνο μπολάκι με μια μεμβράνη και ρίχνουμε μια στρώση λευκη ζύμη και απο πάνω λίγο ζύμη με κακαο και το κάνουμε αυτό εναλαξ μέχρι να εξαντληθούν.
Πιεζουμε με ένα κουταλι να γίνει μια συμπαγής μαζα.
Την τυλίγουμε με την μεμβράνη σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.
Βγάζουμε απο το ψυγείο αφαιρούμε απο το μπολ κόβουμε και σερβίρουμε
Καλή Επιτυχία
Find more delicious recipes here