Διαφήμιση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού γάλα
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
ζάχαρη άχνη

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 185ºC.

Σε ένα μεγάλο μπολ με ένα ηλεκτρικό μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε αλεύρι, καρύδια, 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη, γάλα και βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.

Σχηματίστε τη ζύμη σε μπάλες 2,5 εκ και τοποθετήστε σε απόσταση πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος μπισκότων. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20-25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά και στη συνέχεια κυλήστε τα σε σκόνη ζάχαρης. Αφήστε να κρυώσει εντελώς και να βάλτε τα ξανά σε σκόνη ζάχαρης.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Εάν η ζύμη σας φαίνεται λίγο μαλακό βάλτε την στο ψυγείο για 1 ώρα πριν το ψήσιμο.

Προσέξτε κυλήστε στην σκόνη ζάχαρης μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, έτσι ώστε να κολλήσει η άχνη ζάχαρη. 

Ευχαριστούμε Πολύ

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση