Υλικά:
Χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 ποτήρι λευκό κρασί
Λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση:
Ξεκινάω και προθερμένω τον φούρνο στους 200°C.
Κόβουμε τό χοιρινό σέ μικρά κομμάτια, τά βάζουμε σέ ένα ταψί, ρίχνουμε μέσα ένα ποτήρι λευκό κρασί, πολύ λίγο λάδι έως καθόλου
γιατί βγάζει λίπος τό χοιρινό, λίγο αλάτι πιπέρι ρίγανη , τό σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο καί τό βάζουμε περίπου 40 λεπτά
στόν φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου, μετά αφαιρούμε τό αλουμινόχαρτο καί τό αφήνουμε άλλα 15 λεπτά νά πάρει τό χρώμα του..
Σερβίρισμα: Απολαύστε το νόστιμο σπιτικό σας χοιρινό!
Καλή όρεξη
H συνταγή είναι του κου Sakos Mihalis