Αν έχετε βαρεθεί τα τηγανιτά αλλά όχι και την νοστιμια του τηγανιτού, τότε το χοιρινό φούρνου είναι αυτό που σας ταιριάζει! Αυτήv την απλή και νόστιμη συνταγή ας δούμε πώς μπορείτε να το φτιάξετε στο σπίτι σας ακολουθώντας την συνταγή της κας Ελινα Σκλαβου

Υλικά:

500 γραμμάρια χοιρινό λαιμό, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
3 κρεμμύδια, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
6 κουταλιές της σούπας ντοματίνια, ψιλοκομμένα
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
3 ποτηράκια του κρασιού νερό

Εκτέλεση:

“..θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση του και την τραγανή υφή του κρέατος”

 

😍 Ψιλοκόβω το κρέας αλάτι πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα και τα ανακατεψα καλά.
Μοίρασα σε 3 ατομικά γιουβετσακια. Έκοψα από 1 κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια,για κάθε γιουβετσάκι..
Από πάνω τους έβαλα 2 κ.σ.ψιλοκομμένα ντοματακια και 2 σκ.σκόρδο σε κάθε γιουβετσάκι.
Λίγο ελαιόλαδο και 1 ποτηράκι νερό στο καθένα. Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και έψησα στους 200 β.αέρα για 45 λεπτά,
ξεσκέπασα κι έψησα άλλα 15′ να πάρουν χρώμα.