Συστατικά
6 κομμάτια χοιρινού κρέατος χωρίς κόκαλα
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
¼ φλιτζάνι ζωμό από κοτόπουλο
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της μουστάρδας Ντιζόν
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Οδηγίες
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέση υψηλή φωτιά. Βάλτε τις χοιρινές μπριζόλες (περίπου 5 λεπτά) σε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν καλά καθώς πασπαλίζετε με αλάτι από πάνω. Βγάζω και αφήνω στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε βούτυρο, σκόρδο, κρεμμύδι και μουστάρδα Dijon και σοτάρετε για 5 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, τη κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και βράστε.
Ανακατέψτε τα όλα μαζί καθώς σιγοβράζουν και βάζετε τις χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
Σερβίρετε με ρύζι ή  ζυμαρικά!

Καλή Απόλαυση

credit to