Αγγουράκια με σκόρδο

Αγγουράκια με σκόρδο σε όλους αρέσει αυτή η απλή συνταγή! Το πιο ωραίο και δροσερό σνακ του καλοκαιριού 

Υλικά

Αγγούρια – 1 κιλό
Άνηθος – 1 μάτσο
Σκόρδο – 1 κεφάλι
Ξίδι 9% – 5-6 κουταλιές της σούπας
Φυτικό λάδι
Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα αγγούρια, τα κόβουμε κατά μήκος σε 4-6 κομμάτια.
Ψιλοκόψτε τον άνηθο, κόψτε το σκόρδο σε κύβους (μην το στύβετε από την πρέσα!).
Ανακατέψτε τα πάντα, αλάτι, προσθέστε ξύδι και λάδι.
Μετά από 30-40 λεπτά – έτοιμο!

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα ψωμάκια τους ξετρέλαν όλους…Δοκιμάστε τα
Επόμενο άρθροΗ δική μου εκδοχή του Τηγανόψωμου!