Αμυγδαλωτά

Υλικά

3 ασπράδια αυγών,
1 φλιτζάνι ζάχαρη,
3 φλιτζάνια αλεσμένα αμύγδαλα,
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ,
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμ αμύγδαλου,
Φιλέ αμυγδάλου.

Μέθοδος

Χτυπήστε το ασπράδι σε μαλακή μαρέγκα
Προσθέστε τα αλεσμένα αμύγδαλα, τη ζάχαρη, το μπεικιν και το εκχύλισμα, διαμορφώνετε το μείγμα σε μπάλες, κυλήστε τις μπάλες μέσα στο φιλέ αμυγδάλου, πατήστε τις μπάλες λίγο με την παλάμη σας.

Ψήνουμε στους 175c για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Απολαύστε👏👏

Προηγούμενο άρθροΚορμός Ξηρών Καρπών…υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες
Επόμενο άρθροΦτιάξτε Νηστίσιμους Ρεβυθοκεφτέδες σε Λίγα Λεπτά