Κρέμα με γάλα και Nes Cafe

Η κρέμα με γάλα και Nes Cafe είναι ένα απλό αλλά νόστιμο γλυκάκι που είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι φτιαγμένο με στιγμιαίο καφέ Nes Cafe, γάλα και ζάχαρη

Συστατικά:

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουερ
Κουτάλι Nescafé
500 ml γάλα
50 γρ σοκολάτα

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας Nescafé
2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό

κακάο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα μικρό κατσαρολάκ ριχνουμε την ζάχαρη το κορν φλάουρ 1 κσ νες καφε ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός
Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα κατέβοντας συνεχώς και βάζουμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε
συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα
Μόλις πήξει προσθέτουμε και τη σοκολάτα συνεχίζουμε τα ανακάτεμα.
Οταν αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες σβήνουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε μέχρι τη μέση τα κουπάκια μας

Σε ένα ποτήρι βάζουμε δύο κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές νες καφέ 2 κουταλιές της σούπας νερό και χτυπάμε ένα μιξεράκι του καφέ μέχρι να γίνει κρέμα.
Μ ένα κουτάλι απλώνουμε την κρέμα πάνω από κάθε γλυκάκι ισιωνουμε πασπαλίζουμε με κακάο και το γλυκό μας είναι έτοιμο

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Ταλιατέλες με μπέικον και τυρί 

ταλιατελες με τυρια

Συστατικά:

500 γραμμάρια ταλιατέλας, φτιαγμένα με αυγά (τα αυγά είναι ένα από τα συστατικά της συσκευασίας)
300 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
450 g τριμμένου γκούντα
450 ml ξινή κρέμα μαγειρέματος

Εκτέλεση

Μαγειρέψτε το ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.


Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.
Λαδώστε ελαφρά το πυρίμαχο πιάτο / τηγάνι.
Προθερμάνετε το φούρνο (με ανεμιστήρα) στους 180 C.
Βάλτε με την ακόλουθει σειρά σειρά:
1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα


1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα


1/3 ταλιατέλες
150 g γκουντα


Απλώστε από πάνω παντού με κρέμα γλακατος και τακτοποιήστε την όμορφα στην κορυφή.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά.

Είναι Υπέροχο

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΠτι Φουρ….λιώνουν στο στόμα
Επόμενο άρθροΜια απλή αλλά υπέροχη και ευωδιαστή συνταγή για μακαρονάδα με θαλασσινά.