Αρνάκι γιουβέτσι με χυλοπίτες

Υλικά

120γρ. χυλοπίτες μακριές, ανάλογα για πόσο τρώτε
800γρ -1 κιλό αρνάκι καθαρισμένο από τα λίπη και τα κόκαλα
2 κύβοι Knorr για κοκκινιστά
Πάπρικα καπνιστή
500ml χυμό φρέσκιας ντομάτας
Λίγο χυμό συμπυκνωμένο ή 1 κ.σ. πελτέ
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Νερό
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα ταψί το αρνάκι, την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, τους κύβους, το νερό και το λάδι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, 2-3 ώρες, μέχρι να γίνει αρκετά μαλακό το κρέας.
Όταν έχει ψηθεί το αρνάκι προσθέτουμε λίγο νερό και ρίχνουμε τις χυλοπίτες. Αφήνουμε για 5-10 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΦανταστικά Τορτελίνια στο φούρνο!!!
Επόμενο άρθροΧοιρινό Κότσι με τηγανιτές πατάτες