Αρνίσια κεμπάπ 

Υλικά

1 kg (+-) αλεσμένο κιμά αρνί,
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα ψιλά,
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες,
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και δυόσμο,
1 κουταλιά της σούπας σόδα,
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι,
1 κουταλιά της σούπας αλάτι,
1 κ.σ πάπρικα.

Εκτέλεση

Τα ανακατεύουμε καλά όλα υλικα και τα σκεπάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στη συνέχεια φτιάξτε ακριβώς ίδιου μεγέθους κεφτεδάκια, βάλτε σε καλαμάκια για σουβλάκια αλλά σπρώξτε τα όσο μπορείτε να πλησιάσουν μεταξύτους μέσα στο ταψί
Ψήστε στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά (ενδιάμεσα γυρίστε και θα πάρετε πολύ ζουμί ή ζωμό κρέατος αν θέλετε κρατήστε τον και να τον χρησιμοποιήσατε για το επόμενο
μαγείρεμα λαχανικών ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο.
Βάλτε τα ντοματίνια στη μέση και ψήστε για λιγη ώρα ακόμη.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Azalea Alani

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα χωρίς φύλλο
Επόμενο άρθροΤα τέλεια κεφτεδάκια μου