Αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα 

Υλικά που χρειάζονται:

Αρνίσιο κρέας
ελαιόλαδο
ρίγανη
λεμόνια – 2 τεμ.
Κόκκινη πιπεριά
κρεμμύδι
Αλάτι
πιπέρι
Φρέσκο μαιντανό
δεν δίνω ποσότητες γιατι τα βάζω με το μάτι.

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρει βράση το μείγμα.


Βράζουμε για λίγα λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα ισομεγέθη αρνίσια κομμάτια αρνιού, αναποδογυρίζοντάς τα ώστε να καλυφθούν από τη μαρινάδα. Προσθέστε αλάτι, μαύρο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαιντανό.

Τα μαρινάρω για 4-5 ώρες γυρίζοντας συνεχώς τα κομμάτια.
Στη συνέχεια κόβω πιπεριά και κρεμμύδι και τα περνάω στα σουβλάκια.
Τα έψησα στα κάρβουνα, αλείφοντας τα συνεχώς με την υπόλοιπη μαρινάδα, γιατί αφησα λίγη.


Συνιστώ να τα δοκιμάσετε είναι μια μη παραδοσιακή εκδοχή του αρνιού, και δεν μυρίζει (το κρέας απορροφά τη μαρινάδα και δεν ξέρετε πραγματικά πώς μοιάζει).

Προηγούμενο άρθροEνα υπέροχο σνακ για γραφείο σχολείο για μπυρα ή και για πάρτυ
Επόμενο άρθροΕξαιρετικό εκμέκ κανταΐφι πολίτικο σε ταψί αγαπημένο και πανέυκολο γλυκό !!!