Αυγά με  ντομάτες.

Υλικά

6 αυγά
600 γρ ντομάτες
200 γρ νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 καρότο κομμένο σε κυβάκια
100 γρ τυρί μυζήθρα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι – για γεύση

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα τηγάνι βάζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας λάδι ρίχνουμε μέσα τα καρότα και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για να μαλακώσουν στη συνέχεια προσθέτουμε και το κρεμμύδι σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε για να μαλακώσει και να καραμελώσει
Το κρεμμύδι κατά διαστήματα το ανακατεύουμε στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα

Στη συνέχεια προσθέτουμε και 200 γραμμάρια νερό ανακατεύουμε σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει Μετά προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα
Σπάμε ένα-ένα τ αυγά μέσα σε ένα ποτήρι και το αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι σε διαφορετικά σημεία και ξανά σκεπάζουμε το τηγάνι μας και αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά.
Μετά από πάνω ρίχνουμε την τριμμένη μυζήθρα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό αφήνουμε λίγο ακόμα να μαγειρευτεί και είναι έτοιμο

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣαλιγκάρια με πράσινο κρεμμύδι και θυμάρι…γαστρονομικό αριστούργημα
Επόμενο άρθροΚολοκυθάκια γεμιστά με κιμά…ένα μυστικό στην προετοιμασία των κολοκυθιών