Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας. 

Υλικά

500γρ Κιμά γαλοπούλας
1/2 Κουπα άνηθο
1 Καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 Κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
3 Κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 Σκελίδες σκόρδο
1/2 Κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 Αβγό
1/2 Κουταλάκι κύμινο
1/3 Κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα Μπολ βάζουμε όλα τα υλικά τα ζυμώνουμε καλά το αφήνουμε για 1 η στο ψυγείο και τέλος πλάθουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά ωσότου πάρουν χρώμα 5 λεπτά την κάθε μεριά!!

Καλή Απόλαυση

Marianthi Kalogiros

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια με γλυκόξινη σάλτσα και πουρέ του όνειρου
Επόμενο άρθροΜαραθόπιτες στο τηγάνι