Κέικ Πορτοκαλιού στο ταψί

Υλικά:

5 αυγά,
1 και 1/2ποτηρι ζάχαρη,
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού,
1 ποτήρι καλαμποκελαιο,
480 γρ αλεύρι,
1 φακ.μπεικιν,
1 βανίλια,
1 κ γ.ξυσμα πορτοκαλιού!!!!

Εκτέλεση:

Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη!!!Ρίχνω τον χυμό και το λάδι!!Ανακατεύω σε ένα μπολ το αλεύρι-μπεικιν-βανιλια και το ρίχνω σιγα_σιγα στο μίγμα! Σταματάω το μίξερ και ρίχνω το ξύσμα και ανακατεύω με μαριζ! Βάζω λαδόκολλα στο ταψί(28ν) ρίχνω το μίγμα!!!! Το ψήνω στους 180 β προθ αντισ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά! Σβήνω τον φούρνο και το αφήνω μέσα αλλά 10 λεπτά! Όταν το βγάζω το αφήνω σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά και το κόβω! Ποτήρι υλικών(200ml)!

Η Συνταγή είναι της κας Tzeni Tsanaktsidou

Προηγούμενο άρθροΕλαφρά σιροπιασμένο γλυκό με Κολοκύθα
Επόμενο άρθροΑυθεντική Ρώσικη Σαλάτα