Βάφλες κουνουπιδιού

Δεν πίστευα ότι το κουνουπίδι θα μπορούσε να είναι τόσο νόστιμο! Ναί! Σωστά διαβάσατε!
Πρόκειται για βάφλες κουνουπιδιού που φτιάχνω για πρώτη φορά. Θα υπάρξουν περαιτέρω παραλλαγές. Και περιμένετε άλλες ενδιαφέρουσες συνταγές με κουνουπίδι.

Υλικά για 5-6 τεμάχια.

200 γραμμάρια φρέσκο ​​κουνουπίδι
3 αυγά
100 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί
αλάτι
μαϊντανός

Εκτέλεση

Αλέστε το κουνουπίδι στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, όλα αναμειγνύονται. Αυτή τη φορά λάδωσα τα πιατα, αλλά πολύ λίγο. Οι βάφλες γίνονται γρήγορα, οπότε προσέξτε. Ρίχνουμε το μίγμα στην πυρωμένη βαφλιέρα. Αφού ψηθεί, την τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και τη σκεπάζουμε με πετσέτα.

Αφού ψηθούν όλες οι βάφλες, αφαιρούμε την πετσέτα για να γίνουν τραγανές.
Σερβίρετε με σάλτσα σκόρδου.
Αυτή η συνταγή μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Με τυρί cottage, τυρί κρέμα, ανθότυρο, τσένταρ.
Είναι σημαντικό να γίνει πυκνό το μέιγμα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστά Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο
Επόμενο άρθροΜπαγκέτα με αυγά και τυρί….Super Πρωινό