Συστατικά

300 γρ. γιαούρτι                                                                                  300 γρ. λάδι                                                                                        5 αυγά                                                                                              200 γρ. ζάχαρη                                                                                  Λίγη βανίλια και μπέικιν πάουντερ                                                              Λικέρ μούσμουλο                                                                                      1 κιλό φύλλο κρούστας

Για το σιρόπι

800 γρ. ζάχαρη
800 γρ. νερό
Λίγο χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Ανοίγετε τα φύλλα και ανά δυο τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε στο ταψί μέχρι να το γεμίσετε. Κατόπιν, χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα φύλλα.

Για να ετοιμαστεί το γλυκό, το ψήνετε στους 180C για 15 με 20 λεπτά και έπειτα το σιροπιάζετε με το βρασμένο σιρόπι.

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα βουτύρου με σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Επόμενο άρθροΜuffins με τυρί και ρίγανη