Γαλλικές Πίτσες σε ψωμί

Συστατικά:

200 γραμμάρια βραστά μανιτάρια ψιλοκομμένα (πορτο μπελο)
120 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πατάτα τριμμένη
50 γραμμάρια τυρί (παρμεζανα ή γκουντα)
1 αυγό
⅓ κγ αλάτι
⅓ κγ αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 ψωμί σε φέτες

Εκτέλεση

Αρχίστε ρίχνοντας σε ένα μπόλ το ζαμπον, τα μανιτάρια, το κρεμύδι και μία πατάτα τριμμένη.
Σε ένα άλλο μπολ τρίψτε το τυρί και αδειάστε το και αυτό μέσα στο μπολ με το ζαμπόν. Ρίξτε μέσα και το αυγό το αλάτι, και το πιπέρι και ανακατέψτε καλα να ομογενοποιηθούν.


Απλώστε το μείγμα πάνω στις φέτες.

Σε ένα τηγάνι ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και αφήστε να ζεσταθεί.
Μόλις το λάδι είναι έτοιμο πάρτε μία φέτες και κρατωντας την γέμιση με το χερι γυρίστε την ανάποδα μέσα στο τηγανί με την γέμιση προς τα κάτω.

Αφήνουμε ένα 1-2 λεπτά και μετά με μία σπατουλα τα βγάζουμε

και βάζουμε τις επόμενες φέτες αφού πρώτα συμπληρώσουμε με λάδι ένα χρειάζεται.

Ειναι τέλεια θα τους τρελάνετε όλους

Προηγούμενο άρθροΤο τέλειο σνακ με Zαμπόν-Tυρί-Πατάτα
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με λαχανικά… πλούσιο και πλήρες πιάτο