Γαρίδες με λευκό κρασί, βούτυρο και σκόρδο

Απαιτούμενα Υλικά:

1 κιλό χωρίς γαρίδες
100 g βούτυρο ή λάδι
1 στέλεχος μάραθου
5 σκελίδες σκόρδο
1/2 λεμόνι
1/2 κουτ λευκό κρασί

Εκτέλεση:

Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και αφού λιώσει, τηγανίζουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Προσθέστε τις πλυμένες αλλά ακαθάριστες γαρίδες και το λευκό κρασί. Βάλτε το καπάκι και αφήστε για περίπου 15 λεπτά έως ότου οι γαρίδες γίνουν ροζ.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού και τον άνηθο και ξαναβάλτε το καπάκι για 2-3 λεπτά
Σερβίρετε τις γαρίδες ζεστές με λίγη σάλτσα και σερβίρετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΔείτε πως θα κάνετε το πιο Ζουμερό Ρολό Κοτόπουλο
Επόμενο άρθροΣουφλέ Σοκολάτας…πλημυρίζει το στόμα σοκολάτα