Γεμιστά Μισκότα με Nutella

Υλικά για 15 μπισκότα:

2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. Ζάχαρη
110 γρ λάδι σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι βανίλια
230 γρ αλεύρι
50 γρ μαύρη σοκολάτα ή σταγόνες
Nutella

Μέθοδος Παρασκευής:

Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά, προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ, προσθέτουμε τη βανίλια. Τέλος, σιγά σιγά, αρχίστε να προσθέτετε το μείγμα αλευριού και μπέικιν πάουντερ στο υγρό μείγμα και ανακατεύετε καλά με μια λαστιχένια σπάτουλα.

Τέλος προσθέστε κομμάτια μαύρης σοκολάτας ή σταγόνες σοκολάτας. Βάλτε στο μπολ που στρώσατε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στο ψυγείο για 30 λεπτά. Αφού κρυώσει, πάρτε το μείγμα με ένα κουτάλι και σχηματίστε μια μπάλα στο μέγεθος ενός καρυδιού με την παλάμη σας, απλώστε την στην παλάμη και βάλτε ένα κουταλάκι νουτέλα, τυλίξτε τα άκρα ωραία και σχηματίζεται ξανά σε μπάλα.

Τοποθετούνται σε δίσκο καλυμμένο με χαρτί ψησίματος σε απόσταση το ένα από το άλλο (περίπου 3-4 εκατοστά), γιατί διπλασιάζουν τον όγκο τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8-10 λεπτά ή μέχρι να κοκκινίσουν οι άκρες του. Αφήστε να κρυώσουν σε μια μεταλλική σχάρα.

Kαλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΡεβανί με καρύδα, σιμιγδάλι και γιαούρτι. Ο Βασιλιάς στα από σιροπιαστά γλυκά!
Επόμενο άρθροΤουρτα Τριπλή Απόλαυση