Φωλίτσες κιμά με μοτσαρέλα και πιπεριά

Υλικά

600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 μέτριο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι

1 πιπεριά Φλωρίνης
1 ντομάτα
1 αυγό
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 συσκευασία μοτσαρέλλα στο σακκουλάκι με το υγρό
100 γρ. μοτσαρέλλα τριμμένη για πίτσα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ βάζουμε τον κιμά,ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένα η αλεσμένα στο multi.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά να ενσωματωθούν.
Σ ένα βαθύ πιάτο κόβουμε σε κυβάκια την πιπεριά , την ντομάτα και τη μοτσαρέλλα.Ρίχνουμε το αυγό, αλάτι,πιπέρι, πάπρικα και την τριμμένη μοτσαρέλλα. Ανακατεύουμε.
Πλάθουμε μεγάλα μπαλάκια τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και με τον πάτο ενός ποτηριού πατάμε την επιφάνεια ώστε να δημιουργηθει μια λακκουβίτσα.
Γεμίζουμε τη λακουβίτσα με το μείγμα, πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα τριμμένη μοτσαρέλλα

και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς αέρα για 30-35 λεπτά.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚέικ βανίλια σοκολάτα…είναι το κέικ του καφέ
Επόμενο άρθροΥπέροχο κυπριακό γλυκό με κρέμα και καρύδι