Γεμιστό Ρολό Μοσχάρι

Συνταγή

1,2 κγρ λάπα μοσχάρι σε λεπτό στρώμα κρέας Brasciole
2 ψιλοκομμένα σκληρά βραστά αυγά
Ζαμπόν
Τυρί παρμεζάνο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένο
Μαϊντανός
αλάτι, πιπερι

Εκτέλεση

1) Καρυκεύετε το κρέας με σας με μπαχαρικά, μαϊντανό,σκόρδο και αλατοπίπερο


2) Προσθέστε ζαμπόν (καλύπτοντας το κρέας)

3) Προσθέστε τυρί και αυγά


4) Τυλίξτε το κρέας και χρησιμοποιήστε οδοντογλυφίδες για να διατηρήσετε κλειστό


5) Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και τοποθετείτε το κρέας και σοτάρετε για 3-5 λεπτά σε κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά


6) Αφαιρέστε το κρέας και ετοιμάστε τη σάλτσα σας στο ίδιο τηγάνι.


7) Βράζουμε τη σάλτσα και προσθέτουμε το ρολοό στη σάλτσα.

Σκεπάστε και αφήστε το να μαγειρευτεί για περίπου 10 λεπτά

Απολαύστε 😊

Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια Κανέλας πλεξούδα
Επόμενο άρθροΨητό Καλαμάρι γεμιστό με Ρύζι