ΥΛΙΚΑ:
3 αυγα
125 γραμμαρια ζαχαρη
100 ml γαλα
100ml σπορελαιο
155 γραμμαρια αλευρι
φαριναπ
2 βανιλιες
4 κουταλιες της σουπας κακαο! 

Σιρόπι
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη

Κρέμα
2 μόρφατ
1 κουτί μεταλικό ζαχαρούχο γάλα

Γλάσσο
230 γρ Κρέμα Γάλακτος
250 γρ Κουβερτούρα
1 κσ λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν ριχνουμε το γαλα,το σπορελαιο, τις βανιλιες,το αλευρι ,4 κουταλιες γεματες της σουπας κακαο και τα.χτυπαμε 2 λεπτα!

Τοποθετουμε το μιγμα μας στην λαδοκολα σε ταψι (30εκ) και το ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 20 λεπτα και αλλα 10 λεπτα σβησμενο!

ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε το νερο με την ζαχαρη για 4 λεπτα (μετράμε αφου αρχιζει να βραζει). Βγαζουμε το γλυκο και το σιροπιαζουμε και τα δυο πρέπει να είναι καυτα!

ΚΡΕΜΑ:

Χτυπαμε τα μορφατ σε σαντιγυ και ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα και χτυπαμε 1 λεπτο! Αφου κρυωσει το γλυκο τοποθετουμε την κρεμα και το βαζουμε στο ψυγειο ολη νυχτα!

ΓΛΑΣΣΟ:

Ζεσταινουμε καλά την κρεμα γαλακτος πληρες και τοποθετουμε 250 γραμμαρια κουβερτουρα σε κομματακια σε ενα μπολ! Ριχνουμε την ζεστη κρεμα και ανακατευουμε! Τοποθετουμε στην φωτια ανακατευουμε 1 λεπτο! Τελος ριχνουμε 1 κουταλια της σουπας λαδι! Το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου να χλιαρυνει λιγο και το τοποθετουμε πανω στην κρεμα!!!!!!!

Καλή Επιτυχία

Ευχαριστούμε  ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠολίτικο Θεσσαλονίκης…με μαστίχα
Επόμενο άρθροΒυθισμένα κουλουράκια στην σοκολάτα