Κεφτέδες με Φέτα

Λίστα συστατικών:

1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδου
1 κρεμμύδι
1 Μάτσο μαϊντανό (κόψτε τα φύλα)
1 Μάτσο άνηθο  (κόψτε τα φύλλα)
1 Μάτσο δυόσμο (κόψτε τα φύλλα)
1 αυγό
100 γραμμάρια φέτα
4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για την γεύση

Μέθοδος:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 * C
Ψιλοκόβουμε στο μπλεντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φρέσκα βότανα (μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο )
Σε ένα μπολ ανάμειξης, συνδυάστε το μοσχαρισιο κιμά με τα ψιλοκομμένα βότανα, κρεμμύδι
και σκόρδο Προσθέστε ελαιόλαδο και αυγό και ανακατέψτε καλά
Σχηματίστε με τα χέρια σας σε ίσες διαστάσεις μπάλες.
Κόψτε σε κύβους την φέτα 1-1,5 εκ
Ισιώστε κάθε κεφτεδάκι με την παλάμη του χεριού σας, τοποθετήστε τον κύβο φέτας στο
κέντρο και κλείστε ξανά σχηματίζοντας μια στρογγυλή μπάλα .
Τοποθετήστε σε ταψάκι στρωμένο με φύλλο ψησίματος και ψήστε 200 C για 25-35 λεπτά ή
έως ότου επιθυμείτε

ΠΗΓΗ: kensgreektable.com

Προηγούμενο άρθροΠουτίγκα Σοκολάτας χωρίς Ζελατίνη
Επόμενο άρθροΙδανικό για εν κινήσει πρωινό και σνακ