Γιαουρτοτυρόψωμο

Υλικά

4 αβγά
1 κ.γ. αλάτι
1 γιαουρτι στραγγιστό
3 τρίγωνα μαλακα τυρακια ( ξέρετε αυτά με την αγελαδιτσα που κλείνει το μάτι)
Σπορελαιο ( μέτρησα στο κεσεδακι απ το γιαούρτι)
Γάλα ένα κεσεδακι.
Κάτι λιγότερο από μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Και τέλος τυρί φέτα.
Λίγη μαργαρίνη στη φόρμα του κέικ και σουσάμι.

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατευουμε το λαδι και τα αυγά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα τριγωνα τυράκια , γάλα , γιαουρτι και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, να πάρουμε ενα παχυρευστο χυλό.
Τριβουμε την φέτα και ανακατευουμε. Βάζουμε το χυλό σ ένα βουτυρωμένο με μαργαρίνη μπολ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς στη χαμηλή θέση του φούρνου για 50..50 λεπτά..

Καλή Απόλαυση

Πηγη:Ερμιονη Ερμιονη

Προηγούμενο άρθροΓεύση που μένει: Βραχάκια με μπισκότα και ξηρούς καρπούς
Επόμενο άρθροΜανιταροκεφτέδες…δεν προλαβαίνουν να βγουν από το τηγάνι